Vandaag is woensdag 8 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 19 april 2020    Evangelie van 2020-04-19
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen / Heilige Leo)
begintijd18:30 uur
 titelBarmhartigheidszondag voor tieners
beschrijving

Behalve een middagprogramma op Barmhartigheidszondag vanaf 14.00 uur is er ’s avonds ook een speciaal programma voor tieners. Vanwege de coronamaatregelen wordt een interactief programma aangeboden via een live verbinding die tieners thuis op de computer, tablet of televisie kunnen volgen.

In het Jubeljaar 2000 werd de zondag na Pasen ingesteld als Barmhartigheidszondag. Een dag om stil te staan bij de grote liefde van God de Vader voor ons mensen en die liefde ook bijzonder te mogen ervaren. Barmhartigheid is een moeilijk woord, wat niet vaak gebruikt wordt in het dagelijks leven. Weet jij wat het precies betekent of hoe je het aan je klasgenoten zou uitleggen? Aan de hand van korte inleidingen, Bijbelverhalen en een getuigenis gaan we via een livestream op zoek naar de echte betekenis van dit woord.

Op zondag 19 april vanaf 18.30 uur willen we een nieuwe livestream verzorgen speciaal voor tieners over het thema barmhartigheid. Pilar, Sindo, José Ramón en Isaura uit Heemskerk zullen meewerken aan deze livestream vanuit de Bavo Kathedraal. José Ramón en Isaura zou je kunnen kennen van het tienerkamp BreakOut en het jongerenplatform. Pilar en Sindo, hun ouders, zijn actief in het kinder- en tienerwerk van de parochie Heemskerk.

De bijeenkomst is interactief. Zorg dat je een Bijbel bij de hand hebt en reageer lekker in de chat met jouw vragen, antwoorden en eigen verhaal. We hopen velen van jullie te zien!

info

www.youtube.com/channel/UCB5NdyDLarsCua1TuAquyAg/live

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieYouTube
plaatsNederland
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl