Vandaag is vrijdag 3 mei  

categorie categorie Radio
radio
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 7 oktober 2020    Evangelie van 2020-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd08:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelMariathon
beschrijving

In oktober, de rozenkransmaand organiseert Radio Maria de Mariathon (na eerdere uitstel door corona). Jaarlijks wordt er tijdens de Mariathon wereldwijd geld ingezameld voor verschillende projecten van de Wereldfamilie. Dit jaar vraagt Radio Maria Nederland u om een bijdrage voor een specifiek project namelijk ‘Radio Maria Mandarin’. De Radio Maria wereldfamilie wil een nieuw redactioneel centrum in Rome opzetten dat zich bezig gaat houden met het maken van programma’s in het Mandarijns. Daarmee kan de grootste bevolkingsgroep in de wereld in zijn moedertaal bereikt worden. Steun dit mooie internationale initiatief en geef tijdens de Mariathon, dat kan gedurende de hele maand oktober 2020.

Twee Mariathondagen
Vanwege de corona-maatregelen gaat het team van Radio Maria een aangepaste Mariathon brengen. Dat doet Radio Maria dit jaar met minder mensen op de werkvloer en aan de telefoon. Het inzamelen van giften voor Radio Maria Mandarin doen we dan ook in de hele maand oktober. Maar de extra aandacht voor dit project zal op de twee Mariathondagen op de radio goed te beluisteren zijn. Noteer dus deze twee dagen, luister en steun het project.

Woensdag 7 oktober van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Donderdag 8 oktober van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Steun Radio Maria ‘Mandarin’ en maak een gift over naar:
IBAN: NL30 INGB 0674 7509 77
t.n.v. Radio Maria te ’s-Hertogenbosch
o.v.v. Mariathon

Aan het eind van de maand wordt het totaalbedrag bekendgemaakt.

Radio Maria ontvangt geen subsidie en dient geen commerciële belangen. Ze is volledig afhankelijk van giften van luisteraars.

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatieDAB+, Radio Maria-app en internet
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl