Vandaag is vrijdag 3 mei  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 december 2020    Evangelie van 2020-12-19
begintijd15:30 uur
 titelKerstviering Jongerenplatform
beschrijving

Dit jaar heeft het jongerenplatform van Bisdom Haarlem-Amsterdam niet één, maar twee kerstbijeenkomsten! Op zaterdag 19 december in Hilversum en zondag 20 december in Zaandam. Ons thema: ‘Waarom Maria?’. Waarom was zij uitverkoren om de moeder van God te worden en wat was haar rol in het kerstverhaal?

Kerst anno 2020
Deze bijzondere tijd vraagt om creatieve oplossingen en daarom hebben we twee kerstbijeenkomsten. Zo kunnen we toch samen het grote kerstfeest met elkaar vieren. Natuurlijk geheel corona-proof. Het programma is dus ietsje anders. We blijven de hele avond op onze eigen plek zitten. Saai? Nee hoor. We beginnen met een Mis of gebedsviering, daarna hebben we een catechese over het thema ‘Waarom Maria?’, tijdens de maaltijd zorgt het jongerenplatform voor amusement en daarna bidden we nog kort.

Geen lopend buffet
We hebben een cateraar gevonden, die ons corona-proof heerlijke gerechten zal voorschotelen. Dit jaar geen lopend buffet, maar de kwaliteit van het eten zal er niet onder leiden. De cateraar heeft vijf geweldige gerechten geselecteerd, waar je vooraf een keuze uit moet maken. Hierbij een overzicht van de opties (google vooral wat voor jou niet duidelijk is, het zijn nogal moeilijke namen...

  • Steak van kikkererwten met rode linzen, geserveerd met puree en bitterbal van bildstar en atsinacress en coulis van gekruide tomaat (Vegetarisch)
  • Zachtgegaarde kalfsoester, met puree van aardappel, knoflook en peterselie, kruidenjus, gegrilde tomaat en aardappelchips (Vlees)
  • Dorade in saffraan roomsaus op een antiboise van mediterraanse groente en aardappelfondant (Vis)
  • Tortelini met cabrales, courgette, knoflook, oesterzwam en zongedroogde tomaat, salade met gemengde olijven en rode pestodressing (Vegetarisch)
  • Parelhoenderfilet “ras el hanout”, met gekruide couscous roerbakgroenten en masala-curry (Kip)

Details

wie: 18-30 jaar
wat: Catechese, diner, gebed
waar: Zaterdag 19 december: Hilversum, Annagebouw, Emmastraat 7
Zondag 20 december: Zaandam, Jozefkerk, Veldbloemenweg 2
entree: €15,- (vooraf overmaken)
hoe laat: zaterdag 15.30 uur
zondag 16.30 uur
Programma:
  • H. Mis
  • Catechese
  • Amusement
  • kerstverhaal
  • eten
  • Gebed

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/kerstbijeenkomst-2020

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieAnnagebouw, Emmastraat 7
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl