Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 8 t/m zaterdag 9 januari 2021    Evangelie van 2021-01-08
begintijd20:00 uur
eindtijd13:30 uur
 titelAlpha - Training & Inspiratie: Home Edition
beschrijving

Is er een plek waar ik met mijn niet-christelijke vrienden in gesprek kan gaan over God? Hoe ziet Alpha er eigenlijk online uit? Hoe nodig ik deelnemers uit voor mijn Marriage Course, zonder te kunnen flyeren? En hoe kan mijn kerk écht kerk zijn in coronatijd?

Op deze online Alpha Nederland Training & Inspiratie gaan we samen aan de slag met jouw vragen. Onbekend met Alpha en de (Pre)Marriage Course? Geen probleem! Je kunt zelf kiezen of je helemaal in de basics duikt, of dat je nog wat dieper ingaat over de iets uitdagendere onderwerpen. Of je nu tien jaar geleden Alpha hebt gegeven, elk jaar een Marriage Course geeft, of net een Alpha Online hebt georganiseerd, er is genoeg voor je om te ontdekken. Heb je nog nooit een cursus georganiseerd, maar ben je wel heel benieuwd hoe Alpha of de (Pre)Marriage Course werkt? Dan is dit het perfecte moment om aan te sluiten!

Praktisch
De Alpha Nederland Training & Inspiratie is verspreid over twee dagen: vrijdagavond 8 januari en zaterdagochtend 9 januari. De tweedaagse is gericht op alle contexten, waaronder Alpha Youth, Alpha Students, Alpha Senioren, Alpha Katholiek en natuurlijk de Marriage Course en Premarriage Course.

Vrijdagavond 8 januari
20.00 Start programma vol inspiratie, getuigenissen en aanbidding!
21.00 Einde programma

Zaterdagochtend 9 januari
09.00 Zoom-tutorial - onbekend met Zoom? We nemen je graag mee in de basics!
09.15 Inloop
09.30 Welkom en inleiding
10.15 Workshop 1
11.20 Workshop 2
12.05 Gezamenlijke afsluiting
13.30 Optioneel: Q&A
13.30 Optioneel: gebed voor je cursus

info

alphanederland.org/agenda/alpha-nederland-training-inspiratie-home-edition-8-9-januari-2021

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl