Vandaag is zaterdag 11 mei
Sint Mamertus
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 28 maart 2021    Evangelie van 2021-03-28
(Palmzondag)
begintijd10:45 uur
eindtijd12:00 uur
 titelOnline Passieconcert
beschrijving

Op zondag 28 maart (Palmzondag) wordt in de Tilburgse Petrus en Pauluskerk een bijzonder passieconcert gehouden dat u online mee kunt maken.

In deze moeilijke coronatijd kunnen we wel een extra bemoediging gebruiken. En passiemuziek is bij uitstek zo’n hart onder de riem: lijden wordt niet ontkend, maar juist meeslepend uitgezongen. Maar vooral is er hoop, troost en uitzicht. Met het open einde van het passieverhaal geeft dit concert ons een belofte van een goede toekomst waar we die nu nog niet helemaal kunnen zien.

Mezzosopraan Daniella Buijck, tenor Joost van der Wulp, Paul Fischer op viool en Rob Nederlof op piano en orgel nemen u mee in dat verhaal.

Het concert begint op zondag 28 maart om 10.45 uur, is kosteloos online mee te beleven via parochiedegoedeherder.nl/ik-wil/een-viering-online-volgen en duurt tot uiterlijk 12.00 uur. Als steun voor iedereen in deze lastige tijd!

info

parochiedegoedeherder.nl/ik-wil/een-viering-online-volgen

locatieOnline
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl