Vandaag is zondag 28 april  

categorie categorie kamp
kamp
wanneerdinsdag 13 t/m zaterdag 17 juli 2021    Evangelie van 2021-07-13
begintijd09:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelZomerweek KISI Musical Spector
beschrijving

Deze zomer organiseert de Johannes de Doperparochie te Hoofddorp samen met Kisi een super mooie week voor kinderen tussen de 6-12 jaar. In een week leren zij de musical Spector van KISI. In de week van 13 t/m 17 juli gaan we hard aan de slag met deze super mooie en gave musical!

Kamp?
Het is niet echt een ‘kamp’ omdat je niet overnacht maar dagelijks deelneemt van 9.00 tot 15.00 uur en op zaterdag tot 19.00 uur. De voorstelling is op zaterdag vanaf 16.00 uur. Voor tieners tussen de 12-16 jaar is de mogelijkheid mee te doen of mee te helpen! Wil je helpen, geef je dan ook op.

KISI daagt je uit
Kan jij meer dan je denkt? Jouw vrienden helpen om het onmogelijke toch te bereiken. We hebben allemaal een talent, jij kan jouw talent inzetten bij deze super gave in één week musical! Deze zomer is er voor kinderen een spetterende KISI-musical week in de parochie. Vijf dagen lang gaan we samen een musical oefenen, met liedjes, spel en dansen. Daarnaast doen we natuurlijk super leuke spelletjes en leren we veel over God.

Details

  • Wanneer: 13 juli t/m 17 juli 2021.
  • Dinsdag t/m vrijdag dagprogramma van: 9 tot 15 uur
    (kinderen zijn eind v/d middag en de avond/nacht gewoon thuis)
  • Zaterdag: van 10 tot 19 uur (voorstelling om 16 uur)
  • Doelgroep: kinderen tussen 12 en 16 jaar
  • Waar: Joannes de Doperkerk Kruisweg 1071, 2131 CT Hoofddorp

info

www.hjoannesdedoper.nl/zomerweek-musical-kinderen

locatieJohannes de Doperkerk, Kruisweg 1071
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl