Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 26 t/m zaterdag 31 juli 2021    Evangelie van 2021-07-26
begintijd10:00 uur
eindtijd10:00 uur
 titelRetraite - Een Loflied voor de Heer
beschrijving

Een loflied voor de Heer heel mijn leven, een psalm tot het laatst voor mijn God

Deze week bezinnen wij ons rondom liederen en gezangen, wij luisteren naar liederen en muziek, we zingen mee met liederen en gezangen. Een loflied voor de Heer heel mijn leven, psalm 146, is ons uitgangspunt.

We luisteren naar muziek via media maar ook live, een zangeres sopraan komt voor ons zingen. Een muzikale week die dus niet in stilte is maar als motto heeft Musica Sacra. En buiten alle muziek hebben we de ruimte om te fietsen in de prachtige omgeving of voor een wandeling door historisch Alkmaar, een wandeling door de duinen of zwemmen in zee, kortom alles wat prettig en goed is.

De priester van het heiligdom Anton Overmars zal deze week begeleiden, hij is tevens de samensteller en presentator van het programma Musica Sacra op radio Maria. Tijdens deze week vieren we dagelijks de heilige Mis. In de ochtend en de avond is er een inleiding en programma. Tijdens de middag, na het middagmaal tot 18 uur heeft u de gelegenheid om deze tijd naar eigen wens in te vullen.

info

(072) 50 51 288 (maandag-vrijdag 9-15 uur)
info@olvternood.nl
www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl