Vandaag is maandag 29 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 10 september 2021    Evangelie van 2021-09-10
begintijd14:30 uur
 titelZiekenzalving
beschrijving

Op vrijdag 10 september 2021 om 14.30 uur zal in de kerk van St. Pieter Beneden weer het sacrament van de zieken (de ziekenzalving) worden gegeven aan mensen, die door ziekte of ouderdom verzwakt zijn.

In dit sacrament mag u kracht/genade van God ontvangen en ervaren dat u in deze moeilijke periode van uw leven niet alleen staat. Parochianen van St. Pieter en Onze Lieve Vrouw zijn van harte welkom, maar ook andere zieken en ouderen. De viering zal ongeveer een uur duren en vindt plaats in de kerk van St. Pieter Beneden.

Vanwege het coronavirus zal de ziekenzalving met een wattenstaafje gebeuren en zullen we de nodige afstand in acht nemen. Er zal na afloop helaas geen samenzijn met koffie kunnen plaats vinden.

Als u mee wilt doen: graag even doorgeven aan het Parochiekantoor, tel. 043 - 3214694 of via info@parochiesintpieter.nl
Ook als u dit sacrament al eens ontvangen hebt, kunt u het opnieuw ontvangen. Ook dan even doorgeven dat u komt.

info

(043) 321 46 94
info@parochiesintpieter.nl
www.parochiesintpieter.nl

locatieKerk van Sint Pieter Beneden, Sint Willibrordusstraat 12
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl