Vandaag is zondag 28 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 14 t/m zondag 15 augustus 2021    Evangelie van 2021-08-14
(Heilige Maximiliaan Kolbe)
 titelKluisdagen - Kluis van Vrijhern
beschrijving

De Kluisdagen 2.0

Op zaterdag 14 augustus om 18.00 uur begint de openlucht Eucharistieviering, opgeluisterd door ons Kluiskoor, en aansluitend gaat het extra grote familieterras open. Met lekkere gerechtjes & overheerlijke desserts. Dat gecombineerd met een lekker natje en goed gezelschap, en je zaterdag kan alweer niet meer stuk.

Op zondag 15 augustus beginnen we er aan om 10.30 uur met de Eucharistieviering, en daarna gaat ons ‘etenendrinken’-terras open. En een heuse meezingavond onder begeleiding van ZinInZang vanaf 19.30 uur!

Jij komt toch ook? Inschrijven is dit jaar niet nodig!

Kluis van Vrijhern
De kluis van Vrijhern is nog steeds een druk bezochte bedevaartplaats van O.-L.-Vrouw van Loreto. Jaarlijks op 15 augustus worden Mariafeesten georganiseerd die in het teken staan van het gezin. Een bezoek aan de historische kluis in het idyllische dorpje Vrijhern is beslist de moeite waard!

info

www.hoeselt.be/nl/ontspannen/kluis-van-vrijhern

locatieKluis van Vrijhern, Kluisstraat 1
plaatsHoeselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl