Vandaag is zaterdag 21 september  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 13 augustus 2021    Evangelie van 2021-08-13
begintijd14:30 uur
 titelUitvaart Franse priester Olivier Maire
beschrijving

In de basiliek van Saint-Laurent-sur-Sèvre (Vendée) heeft vrijdag de uitvaart plaats van de Franse priester Olivier Maire.

De begrafenis vindt plaats in besloten kring met familie en leden van zijn kloostercongregatie. Op groot scherm aan het stadhuis en online kan het publiek de plechtigheid volgen.

Bisschop François Jacolin van Luçon heeft alle parochies van de Vendée gevraagd om op vrijdag 13 augustus om 12.00 uur de doodsklok te luiden.

De viering is ook online te volgen op YouTube.

info
locatieBasiliek van H. Louis de Montfort
plaatsSaint-Laurent-s-Sevre (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl