Vandaag is maandag 29 april  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneermaandag 13 september 2021    Evangelie van 2021-09-13
 titelDigitale cursus Vegachallenge
beschrijving

Vanwege de coronamaatregelen die momenteel gelden, met name de anderhalve meter afstand, kunnen er voorlopig helaas geen kookworkshops worden gegeven.
Daarom komt De Vegetarische Zuster voor de derde keer met een digitale Vegachallenge: dezelfde cursus die al vier keer ‘live’ gegeven is, nu in een digitaal jasje.

Aan de hand van een lesmap, recepten, online instructiefilmpjes en persoonlijke begeleiding via de mail leert u thuis hoe u een volwaardige vegetarische maaltijd op tafel kunt zetten. Niet door vlees te vervangen, maar door de maaltijd zo creatief samen te stellen dat alle voedingsstoffen die we nodig hebben er in zitten.

We doen het stap voor stap: er zijn in totaal zes lessen, en elke les wordt er één onderwerp uitgelicht.

Eens in de drie weken, steeds op een maandag, komt er een nieuwe les online. De instructiefilmpjes en andere info op de site zijn op eigen tijd te bekijken, binnen die drie weken.

Maandag 13 september les 1 algemene inleiding
Maandag 4 oktober les 2 soepen
Maandag 25 oktober les 3 groenten
Maandag 15 november les 4 granen
Maandag 6 december les 5 peulvruchten
Maandag 27 december les 6 feestmenu’s, creatief koken, koken met restjes

De digitale cursus start op 13 september 2021. Omdat iedere deelnemer ook persoonlijke begeleiding krijgt is er niet onbeperkt plek. Maar bij succes wordt de cursus zeker herhaald.

De kosten bedragen € 29,95 per persoon (excl. BTW). Daarvoor krijgt u de complete lesmap, toegang tot de online instructiefilmpjes, en persoonlijke begeleiding en tips via de mail gedurende de cursus.

info

devegetarischezuster@gmail.com

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl