Vandaag is donderdag 16 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 3 t/m zondag 8 mei 2022    Evangelie van 2022-05-03
 titelBedevaart Lourdes
beschrijving

Van dinsdag 3 tot en met zondag 8 mei pelgrimeert onze bisschop mgr. Jan Hendriks naar Lourdes met diverse pelgrimsgroepen uit het hele land, en ook uit ons bisdom (Alkmaar, Heemskerk, Obdam en Volendam). Hij nodigt u van harte uit!

Mgr. Hendriks: “Ik hoop velen van u in Lourdes te ontmoeten.”

Deze bedevaart, georganiseerd door het Huis voor de Pelgrim, betreft een vliegreis. Op het programma staan onder meer: dagelijks een eucharistieviering (waaronder een H. Mis bij de grot van Lourdes), een boeteviering, overweging van de kruisweg, op 4 mei Dodenherdenking, deelname aan de lichtprocessie en de Sacramentsprocessie, een stadswandeling, kennismaking met de plekken van de H. Bernadette Soubirous, enzovoort. Pelgrims die extra (medische) zorg nodig hebben, zijn van harte uitgenodigd. Zorgvrijwilligers van de diverse groepen verzorgen hun begeleiding.

Voor deze reis gelden coronamaatregelen.

info

Bedevaartorganisatie Huis voor de Pelgrim
(043) 3215 715
info@huisvoordepelgrim.nl
www.huisvoordepelgrim.nl

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl