Vandaag is vrijdag 17 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 22 maart 2022    Evangelie van 2022-03-22
begintijd20:00 uur
 titelToekomst zien in de kerk met Leo Fijen
beschrijving

Spreker Leo Fijen heeft samen met de bekende monnik-schrijver Anselm Grün een boek geschreven, getiteld ‘Toekomst zien in de kerk’. Fijen drukt ons met de neus op de realiteit waarin de hedendaagse kerk zich bevindt, maar hij laat ook hoopvolle tekenen zien. Welke toekomst kunnen wij zien in de kerk?

Waar en wanneer
U bent van harte uitgenodigd op dinsdag 22 maart om 20.00 uur in de Verrezen Christus-kerk, Nolensweg 10 te Dordrecht. Iedere geïnteresseerde is welkom. Aanmelden is niet nodig. Wij organiseren deze avond in samenwerking met Karmelkring Elia Dordrecht. Na afloop van de avond vragen wij een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten.

info

www.katholiekdrechtsteden.nl
adveniat.nl/product/toekomst-zien-in-de-kerk

locatieVerrezen Christuskerk, Nolensweg 10
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl