Vandaag is vrijdag 3 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 21 maart 2022    Evangelie van 2022-03-21
begintijd19:30 uur
 titelSynodaliteit van de Kerk
beschrijving

Graag nodigt de H. Teresia van Ávila Parochie u en jou uit om met elkaar in gesprek te gaan. We zullen in groepjes spreken over drie onderwerpen: vieren van ons geloof, de missie van de Kerk en de dialoog van Kerk en samenleving. Het gesprek zal gaan over wat ons inspireert en hoe wij als geloofsgemeenschap samen onderweg kunnen zijn.

Waar en wanneer?
De bijeenkomst vindt plaats op maandag 21 maart. Vanaf 19.00 uur staan de deuren van de pastorie van de Antoniuskerk open (Burg. de Raadtsingel 45, Dordrecht) en om 19.30 uur starten we. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur.

U en jij bent van harte welkom!

info

www.katholiekdrechtsteden.nl

locatiePastorie van de Antoniuskerk, Burgemeester De Raadtsingel 45
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl