Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 7 mei 2022    Evangelie van 2022-05-07
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelBommelse Orgeldag
beschrijving

In Zaltbommel vindt op zaterdag 7 mei de eerste Bommelse Orgeldag plaats. Muzikanten die een balginstrument bespelen of elektrisch orgel, zijn van harte welkom.

De dag wordt georganiseerd door De Poorterij, het Stadskasteel, het Kunstrondje en de Sint-Maartenskerk. Zij hopen op een dag vol accordeons, bandoneons, Hammond orgels, doedelzakken en harmoniums.

Alle muziekstijlen
Klassiek, Frans chanson, smartlap of rock, alle muziekstijlen zijn welkom.

Tussen 11.00 en 17.00 uur
De muzikanten treden op tussen 11.00 en 17.00 uur in De Poorterij, het Stadskasteel, de Gasthuiskapel, de Stadsbrouwerij, de Martinuskerk en de Sint-Maartenskerk. Ook doen verschillende ateliers en winkels mee.

Ervaring maakt niet uit en of iemand twintig liedjes kan spelen of drie; ze zijn allemaal welkom.

Aanmelden kan per e-mail.

(het historische pijporgel op de foto is het Naber orgel in de Martinuskerk te Zaltbommel)

info

info@bommelseorgeldag.nl

locatie
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl