Vandaag is zondag 5 mei
Bevrijdingsdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 18 juni 2022    Evangelie van 2022-06-18
begintijd10:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelLezing - Kunstenaar Frederick Franck
beschrijving

In de tuin van het Stadsklooster San Damiano te ’s-Hertogenbosch staat een beeld van Franciscus van Assisi met vogels. Het werd gemaakt door duizendpoot Frederick Franck. Als schilder, beeldhouwer en auteur van meer dan 35 boeken over het leven, de kunst en transreligieus denken, werd hij bekend om zijn interesse in de menselijke spiritualiteit. Zijn leven lang hield hij zich bezig met de vraag: “Wat betekent het om mens te zijn?”

Broeder Fer van der Reijken vertelt over het leven van Frederick Franck, wat hem ten diepste bezig hield en laat m.b.v. een beamer een groot aantal werken van hem zien. Ook zijn er een aantal boeken in te kijken die Frederick Franck heeft geschreven en getekend.

  • Wanneer: Zaterdag 18 juni.
  • Hoe laat: Van 10.30 – 12.30 uur.
  • Waar: Franciscushuis, Van der Does de Willeboissingel 11, 5211 CA ’s-Hertogenbosch
  • Kosten: Geen, een vrijwillige bijdrage mag!
  • Aanmelden: s-hertogenbosch@minderbroedersfranciscanen.net

info

s-hertogenbosch@minderbroedersfranciscanen.net

locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl