Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 17 september 2022    Evangelie van 2022-09-17
(Heilige Lambertus)
begintijd13:30 uur
eindtijd17:30 uur
 titelOuderenontmoetingsdag
beschrijving

Twee jaar hebben we er op moeten wachten, maar we kunnen en mogen elkaar weer ontmoeten. Het pastoraal team is blij dat we eindelijk weer een ouderen-ontmoetingsmiddag kunnen aankondigen. Graag nodigen wij oudere parochianen uit onze parochie uit voor deze speciale middag.

Dit jaar vindt de altijd gezellige en inspirerende middag plaats op zaterdag 17 september  in Zalencentrum de Meent (Prinses Margrietstraat 3-A te Angerlo). Het thema is: ‘Thuis in de Liemers’. De heer Henk van Aalten zal u mee terug in de tijd nemen met verhalen uit het verleden van de Liemers.

  • Datum: zaterdag 17 september 2022
  • Tijdstip: 13.30 - 17.30 uur
  • Plaats: Zalencentrum de Meent, Pr. Margrietstraat 3-A, Angerlo

Programma

  • Inloop met koffie/thee en iets lekkers vanaf 13.15 uur (zaal is niet eerder open)
  • Welkom
  • Eucharistieviering
  • Pauze: koffie, muzikaal intermezzo en verloting
  • Gastspreker: Henk van Aalten
  • Kopje soep met broodje
  • Sluiting 17.30 uur

U kunt kosteloos deelnemen aan deze ontmoetingsdag door het antwoordformulier in te vullen en deze aan ons te retourneren. Klik voor: antwoordformulier Op de achterpagina van het pas uitgekomen parochiemagazine Op Weg staat ook een aanmeldformulier. Parochianen die niet op eigen gelegenheid kunnen komen, of die niet door familie of bekenden gebracht kunnen worden, kunnen een beroep doen op vervoer dat door de parochie wordt geregeld. U kunt dat aangeven op het antwoordformulier.

Aanmelden kan tot uiterlijk 14 augustus.

Wij hopen weer velen van u te mogen begroeten.

info

rkliemers.nl/ouderenontmoetingsdag-zaterdag-17-september

locatieZalencentrum de Meent, Pr. Margrietstraat 3-A
plaatsAngerlo (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl