Vandaag is vrijdag 29 maart
Goede Vrijdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 15 t/m vrijdag 16 september 2022    Evangelie van 2022-09-15
(Onze Lieve Vrouw van Smarten)
 titelEuropese Godly Play - academisch symposium
beschrijving

De zesde Europese Godly Play Conferentie strijkt neer in Mechelen van 16 tot 19 september en wordt voorafgegaan door een Academisch Symposium op 15 en 16 september 2022.

15 and 16 September - Academic Symposium
The optional Academic Symposium of the European Godly Play Conference 2022 will be held on 15 and 16 September 2022.
Researchers and Godly Play practitioners from across the world will share their insights, research and reflections on Godly Play.

Academic Symposium of the European Godly Play Conference 2022:
Thursday 15 September at 14:00 to Friday 16 September at 12:30.

16 t/m 19 september - Godly Play Conference
Wil je graag Godly Play vertellers uit de hele wereld ontmoeten? Op dit moment zijn er al mensen ingeschreven uit verschillende Europese landen en zelfs van buiten Europa (onder meer uit India, Pakistan, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten)!
Voor de meesten onder hen is Engels geen moedertaal. Maar dat geeft niets, want we spreken allemaal ... Godly Play.

Goed om te weten: de lezingen zijn in het Engels, maar de workshops - min. 7 per dag - vinden ook in andere talen plaats. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 september is er ook telkens min. één werkwinkel in het Nederlands of met vertaling naar het Nederlands. Op die dagen zal er ook telkens een verhaal in het Nederlands gebracht worden en is er een DIY-workshop om zelf vertelmateriaal te maken.

info

www.godlyplayconference2022.be

locatie
plaatsMechelen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl