Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneervrijdag 9 september 2022    Evangelie van 2022-09-09
begintijd14:30 uur
 titelZiekenzalving Sint Pieter Beneden
beschrijving

Op vrijdag 9 september om 14.30 uur zal in de kerk van St. Pieter Beneden weer het sacrament van de Zieken (Ziekenzalving) worden toegediend aan mensen die door ziekte of ouderdom verzwakt zijn en wat kracht/genade van “Boven” kunnen gebruiken. In dit sacrament mag u ervaren dat u er in deze moeilijke periode van uw leven niet alleen voor staat. Parochianen van St. Pieter en O.L.V. zijn hierbij van harte welkom, maar ook andere zieken en ouderen. De viering zal ongeveer een uur duren en vindt plaats in de kerk van St. Pieter Beneden.

Als u mee wilt doen: graag even doorgeven aan het parochiekantoor via info@parochiesintpieter.nl of tel. 043 - 3214694. Ook als u dit sacrament al eens ontvangen hebt, kunt u het opnieuw ontvangen. Ook dan even doorgeven dat u komt.

info

(043) 321 46 94
info@parochiesintpieter.nl
www.parochiesintpieter.nl

locatieKerk van Sint Pieter Beneden, Sint Willibrordusstraat 12
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl