Vandaag is woensdag 22 mei  

categorie categorie kamp
kamp
wanneerzaterdag 20 t/m zondag 28 augustus 2022    Evangelie van 2022-08-20
 titelLourdeskamp KSA
beschrijving

Het lourdeskamp is in de eerste plaats een buitenlands kamp met een heleboel andere ksa’ers: het is een unieke evenement dat maar één keer om de vier jaar doorgaat. Redenen genoeg dus om er zeker bij te zijn in lourdes!

KSA-kamp
Lourdeskamp wil vooral een heel leuk tentenkamp zijn. We kamperen met z’n allen op de kampterreinen van Village des Jeunes, waar we al sinds jaar en dag onze tenten opslaan. Lourdeskamp kent ook alle ingrediënten van een echt tentenkamp: activiteiten, een luchtmatras of matje, gamel,… het hoort er allemaal bij. Per weide is er een aparte kookploeg voorzien die alle maagjes met veel liefde vult.

Vriendschap
Lourdeskamp is sociaal bezig zijn. Andere bonden ontmoeten en elkaar in de loop van het kamp beter leren kennen. Vorige keer deden we met een 600 KSA’ers niet slecht, maar dit keer gaan we voor beter! Lourdeskamp wil een kamp zijn voor ALLE KSA’ers, dus ook voor wie het (financieel) moeilijk heeft.
Tijdens het keuzeprogramma kunnen jullie er voor kiezen om deel te nemen aan de ziekenzorg. Je begeleidt mindervaliden en zieken naar het heiligdom.

K in KSA
Dat de K op het Lourdeskamp af en toe in de spotlights staat, hoeft geen geheim te zijn. we vertoeven immers in de nabijheid van het bedevaartsoord Lourdes. Er is een viering aan de grot, een verzoeningsviering en een slotviering in Cathedrale de Verdure waar we samen eucharistie vieren.

info

www.lourdes2022.be

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl