Vandaag is donderdag 2 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 8 september 2022    Evangelie van 2022-09-08
(Maria Geboorte)
begintijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelActieve lezing en demonstratie - Illustreren
beschrijving

In het kader van de tentoonstelling Geloof in Geluk geeft illustrator Willeke Brouwer een actieve lezing over het proces van illustreren en haar eigen werk in de bijzondere en inspirerende omgeving van de Haarlemse Koepelkathedraal.

Illustrator Willeke Brouwer deelt tijdens de actieve lezing haar ervaringen met illustreren. De afgelopen jaren werkte ze aan meer dan honderd boeken, waaronder de populaire kinderbijbel ‘Ongelooflijke bijbelverhalen’ (2022).

Willeke Brouwer is bekend van haar dagelijkse cartoon in het Nederlands Dagblad. Onderdeel van de lezing is een tekendemonstratie met een leuke opdracht voor de deelnemers.

Praktische informatie

Donderdag 8 september, 20.00 - 22.00 uur, inloop 19.30 uur

KoepelKathedraal, ingang aan Bisschop Bottemanneplein

Ticket: €19,50

De lezing is onderdeel van het publieksprogramma Geloof in Geluk. De gelijknamige tentoonstelling is nog t/m 8 januari 2023 te bezoeken in de KoepelKathedraal Haarlem.

info

www.koepelkathedraal.nl/geloof-in-geluk/

locatieKoepelkathedraal, ingang Bottemanneplein
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl