Vandaag is woensdag 1 mei
Dag van de arbeid
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 21 september 2022    Evangelie van 2022-09-21
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKarmelmiddag Renkum - Titus Brandsma
beschrijving

In de Airborneweek wordt op woensdagmiddag 21 september 2022 in de bedevaartskerk van Renkum een bijzonder programma aangeboden ter ere van de heilige pater Titus Brandsma (verzetsheld, martelaar in WO II) Het programma begint om 14.00 uur met een plechtige eucharistieviering, afsluitend om 15.00 uur met het barmhartigheidsrozenkransgebed. Celebrant is pater Karmeliet Luc Janssens, afkomstig uit een klooster in Marienthal, Duitsland.

Om 15.30 uur, na de theepauze in de pastorie, zullen twee leden van de Gemeenschap van Geassocieerden van de Karmel, t.w. Arnold Roozendaal & Marianne van Waterschoot een voordracht geven over de heilige pater Titus Brandsma anno nu, belicht vanuit diverse aandachtsgebieden in zijn leven.

Deze voordracht duurt ongeveer tot 17.00 uur.

Kosten programma: Vrijwillige bijdrage, richtprijs €5,- Voorafgaand aan het programma bidden de leden van de gebedskring bij Maria van Renkum om 13.30 uur het rozenkransgebed.U bent van harte uitgenodigd!

Programma
14.00 uur - Eucharistieviering
15.30 uur - Pauze met koffie en thee in de pastorie
15.45 uur - Voordracht door Arnold Roozendaal en Marianne van Waterschoot
17.00 uur - Afronding

Locatie
Bedevaartskerk O.L.V. Ten Hemelopneming, Dorpsstraat 1, 6871 AA Renkum

info

(06) 19 34 41 99 (SMS)
www.mariavanrenkum.nl/Nieuws

locatieBedevaartkerk OLV Tenhemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl