Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 14 januari 2023    Evangelie van 2023-01-14
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelAlpha Nederland Training & Inspiratie
beschrijving

Op zaterdag 14 januari is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Het evenement vindt fysiek plaats in de Basiliek in Veenendaal. We kunnen niet wachten om je dan te ontmoeten!

Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

Natuurlijk delen we ook inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en nemen we de tijd om samen te aanbidden. Tijdens de goed verzorgde lunch en koffiepauzes is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en de cursusmaterialen door te kijken.

Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!

Is er in jouw kerk al een team samengesteld om samen een cursus te geven? Kom dan samen naar de Alpha Nederland Training & Inspiratie om met het volledige team getraind en geïnspireerd te worden (én natuurlijk een leuke teamontmoeting te hebben).

Verdiepingstraject
Ben je al eerder op een Alpha Nederland Training & Inspiratie geweest? Dan nodigen we je van harte uit om mee te doen met het verdiepingstraject! Tijdens een deel van het programma kom je samen met andere ervaren cursusleiders om je te verdiepen in het thema ‘van cursus naar cultuur’. We onderzoeken de zes ingrediënten van de Alpha-cultuur en met behulp van een zelftest neem je je eigen gemeenschap onder de loep. Hierbij ontdek je welke rol jij zelf hebt in cultuurverandering in jouw kerk en geven we je praktische aanknopingspunten om deze cultuur in je eigen kerk te verankeren.

Waar:
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Prijs:
Vóór 22 december: € 15
Vanaf 22 december: € 20
De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

info

alphanederland.org/agenda/alpha-nederland-training-inspiratie

locatieEvenementenlocatie De Basiliek, Wiltonstraat 56
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl