Vandaag is maandag 29 april  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 16 december 2022    Evangelie van 2022-12-16
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelNightfever Light Oosterhout
beschrijving

Op vrijdag 16 december staan tussen 19.00 en 22.00 uur de deuren van de Basiliek Sint-Jan op de Markt in Oosterhout open. Dan vindt de manifestatie Nightfever plaats. Iedereen kan de basiliek bezoeken om een kaarsje op te steken of te luisteren naar liederen en meditatieve teksten. Ook zijn er momenten van stilte en is er doorlopend de mogelijkheid voor ontmoeting en gesprek met vrijwilligers, een priester of een dominee.

Nightfever werd de afgelopen jaren bezocht door honderden mensen, die geraakt werden door de laagdrempelige mogelijkheid voor rust, meditatie en gesprek. Het is een bijzondere ervaring, zowel voor de deelnemers als voor de organisatoren.

De avond wordt georganiseerd door de H. Catharinaparochie in samenwerking met de Protestantse Gemeente Oosterhout, Gemeenschap Chemin-Neuf van de Paulusabdij en de andere kloostergemeenschappen in Oosterhout.

info

Jan Brouwers
(06) 24 69 75 63
jan@janbrouwers.eu

locatieBasiliek Sint Jan, Markt 28
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl