Vandaag is maandag 29 april  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 18 december 2022    Evangelie van 2022-12-18
(4e zondag vd Advent - Rorate)
begintijd17:00 uur
 titelFestival of Lessons & Carols
beschrijving

Festival of Lessons and Carols, een traditie uit de Anglicaanse kerk, wint snel aan populariteit in deze tijd en onze streek. Steeds meer kerken bieden deze viering aan in de laatste week van de Advent. Op zondag 18 december organiseren voor de eerste keer een Festival of Lessons & Carols in onze kerk. Lezingen, gebeden afgewisseld met hymnes en gezangen door het International Choir of St. John the Baptist.

We starten om 17.00 uur en toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom in onze sfeervol aangeklede kerk. Misschien is het wel het begin van een mooie traditie in onze parochie om samen voor te bereiden op het de komst van het licht van Kerst.

info

www.hjoannesdedoper.nl

locatieJoannes de Doperkerk, Kruisweg 1071
plaatsHoofddorp (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl