Vandaag is dinsdag 14 mei
Sint Bonifatius / H. Matthias
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf maandag 16 januari 2023    Evangelie van 2023-01-16
begintijd18:45 uur
eindtijd21:15 uur
 titelAlphacursus Hooglanderveen
beschrijving

Op de gratis Alphacursus ontmoet je nieuwe mensen, stel je vragen en praat je met andere deelnemers over allerlei onderwerpen. Je ontdekt altijd iets nieuws. De Alphacursus is voor jong en oud, voor iedereen met vragen over het leven of het christelijk geloof.

De bijeenkomsten starten met een eenvoudige maaltijd, gevolgd door een korte inleiding en een gesprek in kleine groepen. Iedere bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, zoals Is er meer?, wie is Jezus?, waarom zou je de Bijbel lezen?

Tien avonden plus een zaterdag
We starten iedere maandag (vanaf 16 januari) om 18.45 uur en de avond wordt om 21.15 uur afgesloten. De zaterdagbijeenkomst is op 18 februari van 10.00 tot 15.00 uur.

info

alphacursusolva@pm.me
www.stjoseph-olva.nl/alphacursus-hooglanderveen

locatieParochiezaal St. Joseph, Van Tuyllstraat 29
plaatsHooglanderveen (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl