Vandaag is dinsdag 14 mei
Sint Bonifatius / H. Matthias
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 16 mei 2023    Evangelie van 2023-05-16
begintijd20:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelM V X Y Over geslacht en gender
beschrijving

M V X Y Over geslacht en gender, identiteit en cultuur – drs. Elise van Hoek (NPV) - livestream met Q&A

De website van de Nederlandse Patiëntenvereniging vertelt het doel van deze nieuwe brochure: “Genderdysforie, wat is dat eigenlijk? Hoe komt het dat er sinds een aantal jaren opeens zoveel aandacht voor transgenders is? En wat is een Bijbelse manier om met dit thema om te gaan?

De brochure M-V-X-Y geeft antwoord op die (en andere) vragen, vanuit een Bijbelse visie. Het is een waardevol boekje voor wie meer wil weten over dit thema of erover in gesprek wil gaan in de kerk, op school of thuis.”

In deze livestream spreken we met drs. Elise van Hoek, manager Onderzoek en Beleid bij de Nederlandse Patiëntenvereniging. Aanmelden is niet nodig. De livestream volgen kan via onderstaande video. Wilt u vragen stellen dan moet u daarvoor naar Youtube gaan.

www.youtube.com/watch?v=-tSepIpczeM

Programma
20.00 uur - Welkom en introductie door Kees van Helden
20.05 uur - Presentatie over belang en inhoud brochure door drs. Elise van Hoek
20.25 uur - Ruimte voor vragen vanuit het (online) publiek
21.00 uur - Afsluiting

info

logos.nl/m-v-x-y-brochure-over-geslacht-en-gender-identiteit-en-cultuur

locatieOnline via YouTube
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl