Vandaag is dinsdag 7 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 20 juli 2023    Evangelie van 2023-07-20
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelSK Zomerpas - Meet & Greet
beschrijving

Bisdomblad SamenKerk heeft tijdens de grote vakantieperiode een speciale actie waarbij je met de SamenKerk Zomerpas tegen gereduceerde prijs aan allerlei activiteiten kunt deelnemen.

Bovendien worden allerlei activiteiten georganiseerd, zoals Meet&Greet. Redacteuren en vaste mede­wer­kers van SamenKerk nodigen u uit voor een ont­moe­ting over een speciaal on­der­werp. U hoeft zich niet vooraf aan te mel­den; u bent welkom op de genoemde dag, tijdstip en locatie.

Carolien Hooge­boom
Carolien Hooge­boom (redactielid SamenKerk) nodigt u, samen met Hendrina van Dijk-Harmannij en kape­laan Teun Warnaar, uit op don­der­dag 20 juli om 19.30 uur (bis­schops­huis bij de ka­the­draal | Leidse­vaart 146, Haar­lem): Droom je er van dat de pa­ro­chie een plek is, waar nieuwe mensen wor­den ont­van­gen? Waar jon­ge­ren en ouderen op zoek mogen gaan naar wat Jezus in hun leven kan betekenen? Wat is een Alpha-cursus en welke erva­ringen zijn er met een goedlopende Alpha-cursus? Om 19.30 uur staat er gebak voor u klaar, want goed eten hoort bij de Alpha-erva­ring! Afron­ding van deze bij­een­komst is rond 21.00 uur.

info

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/zomerpas

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieBisschopshuis, Kathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl