Vandaag is vrijdag 3 mei  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 16 juli 2023    Evangelie van 2023-07-16
begintijd14:30 uur
 titelBuitenconcert Tim Knol
beschrijving

Als onderdeel van het publieksprogramma rondom de buitententoonstelling ‘In het begin: ode aan de natuur’, kun je van mei tot en met augustus elke 3e zondag van de maand genieten van een buitenconcert op het Heiligdom.

Zondag 16 juli speelt de bekende, Nederlandse singer-songwriter Tim Knol een solo-programma voor ons. Na zijn doorbraak op jonge leeftijd heeft deze man reeds vijf albums op zijn naam. Daarnaast was er Tim’s punkband The Miseries en verscheen er een album in samenwerking met The Blue Grass Boogiemen. Eigen visie, doorzettingsvermogen en passie zijn kenmerkend voor Tim Knol en zijn werk.

Er staat een beperkt aantal stoelen bij de buitenkapel opgesteld en je bent daarnaast welkom om met je picknickkleed plaats te nemen in het gras en te genieten van de muziek. Toegang is vrij. Wel vragen we je om aan te melden via reserveren.olvternood.nl .

Lightyears better
Zingen, liedjes schrijven, een eigen label, podcasts maken, parttime wandel-guru: Tim Knol zit beslist niet stil. Hij gooide afgelopen periode het roer om en hij voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij. Lightyears better. Een album over verandering. Als een verslag van de tijd waarin hij zichzelf opnieuw uitvond.

Songs for Mary
Wat kun je verwachten…. hoe klinkt dat? Gelukkig gewoon zoals je van Tim Knol gewend bent. Old skool Knol. Same sound, different suit. Amerikaans georiënteerde muziek: als Young, Petty, Sexsmith, Dylan, Tweedy. Ambachtelijke songs met een goed verhaal. Speciaal op ons verzoek zal hij ook zijn Song for Mary vertolken. Een ontroerende song opgedragen aan Maria.

Zondag 16 juli kun je Tim Knol live beluisteren en zien op het Heiligdom. Extra leuk in combinatie met een bezoek aan de buitententoonstelling met kunstwerken geïnspireerd op de zeven scheppingsdagen. De tentoonstelling is vrij toegankelijk. Een donatie is welkom. Lees hier meer over de tentoonstelling en het complete publieksprogramma.

info

olvternood.nl/events/buitenconcert-tim-knol-solo

locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl