Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 2 augustus 2023    Evangelie van 2023-08-02
begintijd09:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelZomerretraite bij St. Jozef in Smakt
beschrijving

Zoekt u rust en verfrissing voor uw geest en ziel? Kom dan woensdag 2 augustus a.s. naar het internationale retraiteprogramma in bedevaartsoord van St Jozef te Smakt (Venray). Het programma wordt georganiseerd door de internationaal bekende Indiaase pater dr. Joseph Vadakkel!

Programma
09.00 uur: eucharistische aanbidding, rozenkransgebed van st. Jozef
10.00 uur: eucharisitieviering
11.00 uur: meditatie door pater dr. Joseph Vadakkel (met tolk) en aansluitend de unieke persoonlijke zegen met de relikwie van de heilige Jozef en de heilige paus Joh. Paulus ll.
12.00 uur: Lunchpauze in de pastorie/ biechtgelegenheid
13.00 uur: Aanbidding van het Allerheiligste Sacrament in de st. Jozefkapel met o.a. st. Jozefgebeden
14.00 uur: processie, rozenkransgebed van Maria
15.00 uur: Uur van de Goddelijke Barmhartigheid, gebedsgenezing en het ontvangen van de individuele Eucharistische zegen door pater dr. Joseph Vadakkel.

Toegang is gratis! Dit programma wordt u van harte aanbevolen! De kerk is ook met regiobus bereikbaar vanaf station Vierlingsbeek en Venray. Pater dr. Joseph Vadakkel heeft van paus Benedictus XVI persoonlijk de pauselijke zegen ontvangen. Zijn missie is gericht op het leren ervaren van Jezus Christus in je leven. de mystieke aanwezigheid van Jezus in de H. Eucharistie. Hoe leren wij Jezus beter kennen? Welke rol kan st. Jozef daarbij spelen?

info

(0478) 561509
www.eucharisticflame.eu

locatieSt. Jozefbedevaartskerk, St. Jozeflaan 56a
plaatsSmakt (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl