Vandaag is donderdag 2 mei  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 12 augustus 2023    Evangelie van 2023-08-12
begintijd20:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelOpenluchtmis bij Lourdesgrot Mariarade
beschrijving

Bij onze Lourdesgrot gelegen achter de H. Hart kerk te Mariarade vieren wij enkele malen per jaar een H. mis in de buitenlucht. Omgeven door oude bomen op een locatie die al bijna 100 jaar bestaat en door zowel gelovigen als atheïsten als rustgevend en troostend wordt ervaren.

De H. mis op 12 augustus zal ten gelegenheid van Maria ten Hemelopneming worden gevierd. Speciaal voor deze gelegenheid zal de Lourdesgrot, zodra de schemering invalt, in een sfeervol licht te zien zijn. We sluiten de avond af met een korte lichtprocessie door de wijk.

Wees welkom!

info

www.parochiehoensbroek

locatieLourdesgrot Mariarade, Hommerterweg 171
plaatsHoensbroek (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl