Vandaag is vrijdag 3 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 30 augustus 2023    Evangelie van 2023-08-30
begintijd18:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLofprijsavond - De Hoop On Tour
beschrijving

De Hoop trekt het land in, met muziek en verhalen vol hoop! Op woensdag 30 augustus ben je van harte welkom bij de lofprijsavond in Helvoirt. Tijdens de avond zingen we liederen en delen oud-cliënten hun, vaak heftige, levensverhaal. Bij De Hoop ontvingen zij hulp voor hun verslaving of psychische problemen. De hoop die zij zelf kregen, willen ze nu doorgeven. Zowel door muziek als door de getuigenissen wordt Gods grootheid zichtbaar.

  • datum: 30 augustus 2023
  • tijd: 20.00 - 21.30 uur
  • Locatie: Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, Helvoirt

Bemoedigende en muzikale avond
Maandelijks wordt er in Dordrecht een lofprijsavond gehouden, waar velen bemoedigd worden door de muziek en verhalen van (oud-)cliënten. Zo’n bijzondere avond is er nu ook in Helvoirt. Je bent van harte welkom op deze avond met medewerking van (oud-)cliënten van De Hoop. Vanaf 19.30 uur is de inloop met koffie en thee. Het programma is van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor het werk van De Hoop.

Voorprogramma
Deze avond is in samenwerking met bezinningscentrum Emmaus. Zij bieden deze avond een facultatief voorprogramma aan:
18.00 uur - Eucharistische aanbidding
18.45 uur - Eucharistieviering

Locatie
De avond wordt gehouden in Bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15, Helvoirt

Bezinningscentrum Emmaus is een ontmoetingsplek voor iedereen die op zoek is naar christelijke bezinning, gebed en/of ontmoeting.

info

www.vriendenvandehoop.nl/agenda/de-hoop-on-tour

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl