Vandaag is maandag 6 mei  

categorie categorie gebed
gebed
wanneerdonderdag 31 augustus t/m vrijdag 1 september 2023    Evangelie van 2023-08-31
begintijd08:00 uur
eindtijd23:59 uur
 titel40 Uur aanbidding Abdij van Affligem
beschrijving

Wij danken onze Heer en onze God en onze Heilige Moeder Maria voor de vele genaden die wij wekelijks mochten ontvangen tijdens onze nachtaanbidding. Reeds 35 jaar hebben wij het grote voorrecht Hem hier in de abdij te aanbidden en te vereren. Dit laten wij niet onopgemerkt voorbijgaan.

Een eeuwenoude traditie in de Kerk is de 40 uren aanbidding. Ook in de abdij willen we in verbondenheid met alle tabernakels van de wereld bidden voor roepingen, vrede, eerherstel en andere intenties. Wij beginnen op donderdag 31 augustus na de H. Mis van 8 uur met doorlopende aanbidding om te eindigen op vrijdag 1 september om middernacht.

Schrijf u hier in: aanbidding.abdijaffligem.be
of contacteer ons via info@abdijaffligem.be

info

info@abdijaffligem.be
aanbidding.abdijaffligem.be

locatieAbdij van Affligem, Abdijstraat 6
plaatsAffligem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl