Vandaag is zondag 5 mei
Bevrijdingsdag
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 9 september 2023    Evangelie van 2023-09-09
begintijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelAbdijmarkt Egmond
beschrijving

Kom naar de Abdijmarkt in Egmond op 9 september en maak kennis met (en proef!) de vele producten van onze abdij.

De Abdij van Egmond opent zaterdag 9 september van 10.00 uur tot 15.00 uur haar tuinen voor de jaarlijkse ambachtelijke Abdijmarkt, waarbij iedereen van harte welkom is. Op deze dag maak je kennis met de veelzijdige activiteiten van de Egmondse monniken, de zusters van het Liobaklooster en de vele vrijwilligers en vrienden van de abdij. Ook kunt u wandelen door onze mooie boomgaard, de vlindertuin en de kruidentuin, of kom even rustig zitten op ons fluisterterras.

In de binnentuin, de abdijkerk en de Buurkerk is een expostitie van liturgisch bloemwerk te bewonderen en op verschillende plekken op het abdijterrein is live muziek.

Op de markt is onder andere een kraam waar door de broeders zelf geteelde groenten, zaden en thee worden verkocht. Ook kun je lekkers proeven uit de abdijkeuken zoals verse zelfgemaakte sappen, broodjes, soep en gebak.

Verder zijn er rondleidingen en natuurlijk zijn de winkel en museum als gewoonlijk geopend. Graag tot ziens op de Abdijmarkt!

info

www.abdijvanegmond.nl/agenda/abdijmarkt-2023

locatieAbdij van Egmond, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl