Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 12 september 2023    Evangelie van 2023-09-12
begintijd19:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelDoor Papoea verbonden - Pater Nico Dister
beschrijving

Op dinsdag 12 september 2023 van 19.30 tot 21.00 uur in de Parochiezaal van de Basiliek van Onze Lieve Vrouw Basiliek (ingang Stokstraat 46A) zal pater Nico deze lezing geven. Pater Nico zal vertellen over zijn missie- en ontwikkelingswerk in Papoea, Indonesië.

Wij nodigen iedereen uit om naar zijn inspirerende verhaal te komen luisteren. Aanmelden voor de lezing is niet noodzakelijk, maar wordt op prijs gesteld, via info@olv-sintpieter.nl . Entree: een vrije gift voor de kindertehuizen van pater Nico.

Om Pater Nico Dister niet met lege handen terug te laten reizen naar Papoea kunt u ook een gift overboeken op rekeningnummer NL52 ABNA 0416 2441 81 t.n.v. van de Nederlandse Provincie v.d. Orde der Minderbroeders, ’s-Hertogenbosch o.v.v. Kindertehuizen etc. Papoea Nico Dister.

info

www.olv-sintpieter.nl

locatieOnze Lieve Vrouwe parochiezaal, Stokstraat 46a
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl