Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 11 november 2023    Evangelie van 2023-11-11
(Sint Maarten)
begintijd11:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelMars voor het Leven
beschrijving

Op D.V. 11 november 2023 organiseert Schreeuw om leven de jaarlijkse Mars voor het leven. In een stille tocht door Den Haag laten duizenden mensen weten grote moeite te hebben met de abortuspraktijk in Nederland en dat abortus geen mensenrecht is. De boodschap is recht op leven.

De Mars voor het leven vind plaats op het Malieveld in Den Haag. Het terrein is van af 10.30 uur open voor inloop van bezoekers. Om 11.00 uur zal het podiumprogramma voorafgaand aan de stille Mars van start gaan.

Sprekers

  • Nadia Gordynsky
  • Prof. dr. Jan Hoek
  • Marlene Lubongi
  • Arthur Alderliesten
  • Alexandra Linder

Muziek door o.a.

  • Mark Brandwijk
  • Tenira Sturm

Programma
10.30 uur - Inloop bezoekers
11.00 uur - Start podiumprogramma
12.15 uur - Stille Mars door Den Haag

info

www.schreeuwomleven.nl/mars

locatieMalieveld
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl