Vandaag is zondag 5 mei
Bevrijdingsdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Opus Dei

Opus Dei

Website E-mail

Personele prelatuur van de katholieke Kerk die gewone leken helpt de heiligheid na te streven in hun dagelijkse bezigheden, in het bijzonder door hun werk, gesticht in 1928 door Jozefmaria Escrivá

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 9 september 2023    Evangelie van 2023-09-09
begintijd15:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOpeningsfeest Jeugdclub De Borcht
beschrijving

Met enthousiasme presenteren wij jullie de activiteiten voor het komende clubjaar!

We hebben een programma samengesteld voor het hele gezin (papa, mama, broers en zussen). Zo hebben we voor ieder wat leuks op zaterdagmiddag in Jeugdclub De Borcht voor meisjes en in Jeugdclub Leidenhoven voor jongens.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende evenementen. De grootste verandering van dit jaar is dat de clubmiddagen in de Borcht wekelijks zijn (in de vakanties is er geen club). Bovendien worden alle activiteiten nu gelijktijdig georganiseerd voor de verschillende leeftijdsgroepen, wat het ideaal maakt voor gezinnen met meerdere kinderen. Ook ouders hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verrijkende lezingen, terwijl de kinderen club hebben. De zaterdagmiddagclub begint om 15.00 uur en eindigt al om 16.45 uur, zodat we aansluitend naar de internationale familiemis in de Obrechtkerk kunnen gaan.

Voor de catechese gebruiken we dit jaar ‘Het licht op ons Pad’. Ieder kind heeft haar eigen boek. 

Jeugdclub Leidenhoven, Roemer Visscherstraat 46 bij het Vondelpark, start met een tweewekelijks programma voor jongens van 9 tot 18 jaar, van 14.30 uur tot 16.45 uur. Voor meer informatie neem contact met Monica Reintjens.

Opening van het nieuwe clubjaar
Op zaterdag 9 september, van 15.00 tot 17.00 uur, organiseren we een feestelijke informatiemarkt over de verschillende activiteiten. Voor de kinderen is er een Sport & Spel-programma. Let op! De locatie is: Amsteldijk Zuid 145, naast de kerk in Nes aan de Amstel, gemeente Amstelveen.

Leeftijdsgroepen

  • Friends of Jesus:  voor kinderen van 3 tot 7 jaar.
  • Sterretjes: voor meisjes van 7 tot 11 jaar.
  • Avonturiers: voor meisjes van 12 tot 13 jaar.
  • Leader Code: voor meisjes van 14 tot 18 jaar.
  • Ouders: Inspirerende lezingen of workshops over relevante thema’s voor opvoeders. Wekelijks voor moeders en om de maand voor beide ouders. 

info

www.deborcht.nl

organisatieOpus Dei
locatieSint Urbanuskerk, Amsteldijk Zuid 145
plaatsNes aan de Amstel (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl