Vandaag is maandag 3 juni  

categorie categorie Kerkelijk jaar
kerkjaar
wanneerzaterdag 13 t/m zaterdag 27 januari    Evangelie van 2024-01-13
 titelActie Kerkbalans
beschrijving

Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. De actie vindt plaats van zaterdag 13 januari tot zaterdag 27 januari 2024.

De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Het is een plek waar we God en elkaar ontmoeten. Waar we rust vinden, omzien naar elkaar en het leven met elkaar delen.

Heel graag willen we ook het komende jaar en in de verdere toekomst van betekenis zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. We willen uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben, en voor mensen die God nog niet kennen. We willen mooie en inspirerende vieringen organiseren, evenals verbindende activiteiten daaromheen.

Maar dat alles kost geld. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Tijdens de Actie Kerkbalans ontvangt u een brief van uw parochie met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage.

Mag de parochie ook in 2024 weer op u rekenen?

info

www.kerkbalans.nl

locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl