Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 7 november 2023    Evangelie van 2023-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd19:30 uur
 titelWillibrordlezing - Anton ten Klooster
beschrijving

De Willibrordlezing van dit jaar (alweer de twaalfde!) wordt gehouden op dinsdagavond 7 november 2023 in de Willibrordkerk te Vleuten. Titel van de lezing is Vensters op Willibrord: verbinden of verdelen?

Programma
19.30 uur - Vespers
20.00 uur - Lezing

Anton ten Klooster
Dr. Anton ten Klooster is Universitair docent moraaltheologie aan Tilburg University, priester van het aartsbisdom Utrecht en initiatiefnemer van een jaarlijks symposium over Willibrordus.

Organisatie
De Willibrordlezing is een initiatief van de Protesatantse wijkgemeente Torenpleinkerk en de Rooms-katholieke parochie Licht van Christus.

info
locatieWilibrordkerk, Pastoor Ohllaan 34
plaatsVleuten (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl