Vandaag is zondag 28 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Franciscaans Jongerenwerk

Franciscaans Jongerenwerk

Website E-mail

Het FJW gaat uit van de minderbroeders Franciscanen, Capucijnen en de zusters Clarissen. Dit zijn broeders en zusters die zich verbonden voelen met Franciscus en Clara van Assisi en hun leven daarop hebben afgestemd.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 17 t/m zondag 19 november 2023    Evangelie van 2023-11-17
 titelKloosterweekend voor dertigers
beschrijving

Van 17 november tot en met 19 november 2023 organiseert het franciscaans jongerenwerk een kloosterweekend in Megen. Een weekend voor iedereen tussen de 30 en 41 jaar. Gedurende dit weekend is er plek voor ontmoeting, bezinning én ontspanning.

Wat gaan we doen?
Deze herfst organiseren we een weekend speciaal voor dertigers waarin de broeders je een warm welkom bieden in hun klooster. Kom kijken achter de deur van het klooster van de minderbroeders franciscanen en maak kennis met hun leefwijze. Op een ontspannen wijze ga je ervaren wat de dagelijkse rituelen, meditaties en gebeden met je doen. Daarnaast kom je meer over Franciscus en Clara te weten, is er een spreker en kijken we een film. Verder zijn er verdiepende, creatieve en sportieve workshops en natuurlijk is er een bonte avond.

Verblijf
We zijn te gast bij het minderbroeder franciscanenklooster in Megen. We hebben een beperkt aantal kamers, maar met je eigen matje en een slaapzak creëren we extra slaapruimte.

Kosten
De kosten voor dit weekend bedragen € 95. Hierbij zijn de overnachtingen, alle maaltijden, drankjes en versnaperingen inbegrepen. Wil je alleen zaterdag komen, die mogelijkheid is er ook. Je doet dan mee met het middagprogramma en na de vigilie rond 20.30 uur ga je weer naar huis. Voor de zaterdag vragen we een bijdrage van €25.

Mocht je willen komen, maar de bijdrage is voor jou een probleem, neem dan contact op met Bianca Akkermans 

info

www.minderbroedersfranciscanen.net/activiteiten/fjw-kloosterweekend

organisatieFranciscaans Jongerenwerk
locatieMinderbroedersklooster, Kloosterstraat 6
plaatsMegen (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl