Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 16 oktober 2023    Evangelie van 2023-10-16
 titelParochieavond Theresia van Lisieux
beschrijving

Het is dit jaar 150 jaren geleden dat Thérèse Martin werd geboren, die op zeer jonge leeftijd in de Carmel van Lisieux in Frankrijk intrad en de naam ‘Theresia van het kind Jezus’ kreeg. Zij stierf al op 24-jarige leeftijd en werd spoedig daarna wereldberoemd. Zij heeft de titel ‘kerklerares’ gekregen.

Dit jubileumjaar is aanleiding om over deze boeiende heilige een thema-avond te houden op maandag, 16 oktober in de parochiezaal ‘Aon de Slouw’, Ursulinenweg 20, Maastricht.

Wij hebben Dr. Bernhard Hegge, spirituaal van de priester- en diakenopleiding in Rolduc, bereid gevonden om te komen spreken over haar leven en de leer. U bent van harte uitgenodigd.

Wilt u zich s.v.p. aanmelden bij het Parochiekantoor via info@olv-sintpieter.nl of 043-3214694.

info

(043) 321 46 94
info@olv-sintpieter.nl
www.olv-sintpieter.nl

locatieparochiezaal ‘Aon de Slouw’, Ursulinenweg 20
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl