Vandaag is maandag 29 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 15 november 2023    Evangelie van 2023-11-15
begintijd19:30 uur
eindtijd21:15 uur
 titelWebinar - Week van Gebed voor eenheid
beschrijving

Je bent enthousiast over eenheid en gebed en overweegt om de Week van gebed voor eenheid in jouw woonplaats te organiseren. Of je doet dit wellicht al jaren en bent op zoek naar nieuwe inspiratie. Tijdens het voorbereidingswebinar van de Week van gebed voor eenheid reiken MissieNederland, de Raad van Kerken in Nederland en Samen Kerk in Nederland (SKIN) je tips en inspiratie aan om aan de slag te gaan.

In het webinar staan we stil bij het jaarthema ’Heb God lief en je naaste als jezelf’. Je krijgt praktische tips voor de voorbereiding van de Week van gebed voor eenheid. Voor in je eigen geloofsgemeenschap, maar juist ook in samenwerking met anderen.

Tijdens het webinar ontvang je niet alleen input vanuit de betrokken organisaties, maar ontmoet je ook andere lokale organisatoren. Tijdens eerdere webinars bleek dit al een feest van herkenning!

Deelname aan het webinar (19.30 - 21.15 uur) is gratis.

Aanmelden kan via de Nederlandse website: www.weekvangebed.nl/voorbereidingswebinar

info

www.weekvangebed.nl/voorbereidingswebinar

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl