Vandaag is zaterdag 4 mei
Nationale dodenherdenking
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 november 2023    Evangelie van 2023-11-11
(Sint Maarten)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBisdomdag Aartsbisdom Utrecht
beschrijving

Het Aartsbisdom Utrecht organiseert op zaterdag 11 november 2023 een Bisdomdag. Deze ontmoetings- en inspiratiedag in Ede start om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur). De bijeenkomst staat in het teken van het thema ‘Samen groeien als parochie in de kracht van de Heilige Geest’. Doel is het bieden van perspectief aan allen die werkzaam zijn en zich inzetten voor de parochies in het aartsbisdom.

Uitgenodigd voor de Bisdomdag zijn dan ook alle priesters, diakens, pastoraal werk(st)ers, catecheten en diaconaal assistenten die werkzaam zijn met een pastorale zending van de Aartsbisschop van Utrecht of daartoe in opleiding zijn, alle leden van de parochiebesturen in het Aartsbisdom Utrecht en parochiële vrijwilligers (op uitnodiging van de pastoor van hun parochie) van de parochies in het Aartsbisdom Utrecht.

“Op basis van inleidingen zullen we met elkaar in gesprek gaan over de mogelijkheden tot ontwikkeling van missionaire parochies in het Aartsbisdom Utrecht,” zo schrijft kardinaal Eijk in de uitnodigingsbrief. “Daarbij zal ook aan de orde komen of en zo ja op welke wijze (elementen van) het gedachtengoed van de Canadese priester James Mallon daarin een rol kunnen spelen,” aldus de Utrechtse aartsbisschop. Verder zullen de deelnemers met elkaar zingen en bidden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten, onder andere tijdens de lunch.

Locatie: Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, 6718 TB Ede
Tijd: 10.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Aanmelden (verplicht): vóór 1 oktober via het bij de uitnodiging ontvangen aanmeldingsformulier

info

www.aartsbisdom.nl/agenda_items/bisdomdag-3

organisatieBisdom Utrecht
locatieHotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66
plaatsEde (Gelderland)
postcode67
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl