Vandaag is zaterdag 11 mei
Sint Mamertus
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 17 december 2023    Evangelie van 2023-12-17
(3e zondag vd Advent - Gaudete)
begintijd16:30 uur
 titelKerstsamenzang met levende kerststal
beschrijving

De traditionele kerstsamenzang - met als decor een levende kerststal - wordt dit jaar gehouden op zondag 17 december en begint om 16.30 uur op het feestelijk ingerichte kerstplein naast het dorpshuis aan de Kromme Spieringweg 436.

Bij onverhoopt slecht weer wordt uitgeweken naar het dorpshuis. Koperblazers begeleiden de samenzang die onder leiding staat van Aad Kuijk en Ingrid Prins. De kinderen worden nadrukkelijk bij de kerstsamenzang betrokken en zijn dus eveneens van harte welkom.

Tegen een kleine vergoeding is het programmaboekje inclusief een kaars verkrijgbaar. Voor de inwendige mens is er kerstbrood, gloeiwijn en warme chocolademelk.

Na afloop van de samenzang staat in het dorpshuis dampende erwtensoep klaar. Aangeboden door Maatvast.

info

pumeerliede@gmail.com
www.meerliede.nl

locatiePlein naast het Dorpshuis, Kromme Spieringweg 436
plaatsVijfhuizen
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl