Vandaag is zondag 12 mei
Moederdag / Sint Pancratius
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 14 december 2023 t/m zondag 14 januari    Evangelie van 2023-12-14
begintijd14:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelDe mooiste kerststal van Nederland
beschrijving

We zijn enorm blij dat tussen 14 december 2023 en 14 januari 2024 ‘De mooiste Kerststal van Nederland’ weer gratis te bezoeken is! Na het grote succes van vorig jaar hopen we weer duizenden mensen een prachtige ervaring aan te bieden. Komt u (weer) een kijkje nemen?

Vanaf donderdag 14 december om 14.00 uur is de stal te bewonderen. Komt u langs op deze feestelijke startdag? Een goede keuze, want dan is de kerststal in de kathedraal naast het museum maar liefst tot 21.00 uur geopend. En staan in ons sfeervolle pandhof de makers van de stal en medewerkers van het museum voor u klaar met een lekker warm drankje. Ook kunt u die dag een  kerstboodschap achterlaten op een speciaal gemaakte carroussel in ons kerstbomenbos. Aanmelden voor deze openingsdag is niet nodig, het is vrije inloop.

De mooiste kerststal van Nederland wilt u dit jaar natuurlijk (weer) zien! Want na de eerste editie hebben we een aantal zaken nog mooier kunnen maken. Er mochten zelfs een aantal kerkbanken verwijderd voor een nog betere kijkervaring. Meer verdieping gewenst? Dan bieden we dit jaar voor het eerst gratis inleidingen aan in ons auditorium. Ook gaan we deze editie een aantal avonden open, dat geeft een prachtig effect als het buiten donker is!

Kortom; het belooft een heerlijke kerstperiode te worden, zeker als u een bezoek aan de kerststal combineert met de tentoonstelling ‘Fashion for God’ die tegelijkertijd te zien is in het museum.

Heel graag tot ziens!

info

www.catharijneconvent.nl

locatieSint Catharinakathedraal, Lange Nieuwstraat 36
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl