Vandaag is vrijdag 17 mei  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneermaandag 25 december 2023    Evangelie van 2023-12-25
(1e Kerstdag)
begintijd11:00 uur
 titelKerstmis en Urbi et Orbi
beschrijving

De rechtstreekse kerstnachtmis komt in de nacht van 24 op 25 december vanuit de St. Franciscusbasiliek in Bolsward. Aanvang: 00.00 uur op NPO2.

Ook op Eerste Kerstdag, 25 december, komt de eucharistieviering uit Bolsward en is de celebrant pastoor Arjen Bultsma. Deze viering begint  om 11.00 uur. Dit wordt gevolgd het Urbi et Orbi om 12.00 uur op NPO 2.

Het Latijnse ‘urbi et orbi’ betekent ‘aan stad en wereld’; het is de benaming voor de zegen die de paus tijdens hoogfeesten als Pasen en Kerstmis geeft aan de stad Rome.

info

www.kro-ncrv.nl/kerst-vier-je-met-kro-ncrv

locatieNPO2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl