Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 2 maart    Evangelie van 2024-03-02
begintijd10:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelAlumni-bijeenkomst Bonifatiusinstituut
beschrijving

Het is zover! Het Bonifatiusinstituut bestaat al ongeveer 20 jaar en we vinden het hoog tijd voor het organiseren van een Alumnidag voor oud-studenten. De dag zal plaatsvinden op zaterdag 2 maart op de vertrouwde locatie op De Tiltenberg in Vogelenzang van 10.00 tot 14.00uur.

Het zal een dag zijn van ontmoeting en uitwisseling. We willen het netwerk rond het Bonifatiusinstituut versterken en daar ideeën over delen.

De dag begint, zoals de alumni gewend zijn uit hun studietijd, in de kapel voor het ochtendgebed. We sluiten de dag af met een gezamenlijke lunch, waarbij onder het nuttigen van de maaltijd de deelnemers het uitwisselen van ervaringen ongetwijfeld voortzetten.

Als je op het Bonifatiusinstituut  gestudeerd hebt en interesse hebt deel te nemen, laat het ons even weten via e-mail.

info

dwienen@tiltenberg.org
www.bonifatiusinstituut.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDe Tiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl