Vandaag is zondag 26 mei
Heilige Drieëenheid
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 3 maart    Evangelie van 2024-03-03
begintijd10:30 uur
 titelAfscheid diaken Adri van Zundert
beschrijving

Zondag 3 maart 2024 - de derde zondag van de veertigdagentijd - neemt Adri van Zundert na 18 jaar afscheid als diaken van onze parochie. U bent die dag van harte welkom bij de viering om 10.30 uur in de Andreaskerk in Zevenaar.

Pastoor Thanh en Adri gaan voor. Gregoriaans Herenkoor, Comitor, Per Cantare en trompettist Herman Hopman zorgen voor zang en muziek. Lector van dienst is Petra Hetterscheid. Er wordt gecollecteerd voor de Vastenactie.

Na afloop kunt u onder het genot van koffie of thee met wat lekkers Adri nog persoonlijk de hand drukken.

Wilt u uw waardering voor hem en zijn werk tonen? Graag dan HOUDBARE etenswaren voor de Voedselbank. Dank u wel!

U bent van harte welkom!

info

www.rkgroenehart.nl

locatieH. Andreaskerk, Kerkstraat 2
plaatsZevenaar (Gelderland)
postcode69
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl