Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 8 t/m maandag 22 augustus 2011    Evangelie van 2011-08-08
 titelVamos a Madrid WJD reis Bisdom Rotterdam
beschrijving

Het Bisdom Rotterdam organiseert onder de titel Vamos a Madrid een tweeweekse reis naar de Wereldjongerendagen in Madrid.

De pelgrimstocht start op maandag 8 augustus, maandag 22 augustus kom je weer thuis. De tocht gaat door Frankrijk waar we Nevers, Vezelay en de omgeving van Pau aandoen. Vervolgens nemen we deel aan de 'Days in the Diocese' vanuit Haro in het bisdom Calahora in de Rioja-streek (Noord-Spanje). Via Santa Domingos de Silos reizen we door naar Madrid, waar we van 16 tot en met 21 augustus deelnemen aan de Wereldjongerendagen.

Tijdens de pelgrimstocht is veel aandacht voor kennismaking met elkaar, de rijkdom van de (christelijke) cultuur in Europa, ontmoeting met Spaanse jongeren. Er zal ruim aandacht zijn voor persoonlijke, gelovige bezinning.

info

Deborah Opstal
d.opstal@bisdomrotterdam.nl
(010) 414 82 13

Guido Schurmann
g.schurmann@bisdomrotterdam.nl
(010) 414 82 13

www.vamosamadrid.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsMadrid (Spanje)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl