Vandaag is vrijdag 26 april  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 24 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014    Evangelie van 2014-07-24
 titelPriestervakantie 2014
beschrijving

Van donderdag 24 juli t/m vrijdag 1 augustus 2014 organiseert De Tiltenberg een vakantie voor priesters met bestemming Siegsdorf in Zuid-Duitsland.

Thema van de reis zal zijn: ‘In de voetsporen van emeritus paus Benedictus’. Het verblijf is in het bijzondere Klostergasthof Maria Eck (www.maria-eck.de) op een half uur rijden van het net over de grens gelegen Salzburg in Oostenrijk.

Emeritus paus Benedictus heeft een bijzondere band met Maria Eck. Voordat Benedictus paus werd bezocht hij Maria Eck regelmatig. Het hotel ligt op ruim 900 meter hoogte en geeft zo een adembenemend uitzicht op de Chiemsee. De plaats ligt aan het zogenaamde Benedictuspad, een oude pelgrimsroute. Maria Eck is een ideale plek voor priesters met talrijke mogelijkheden van bijzondere uitstapjes zoals Marktl am Inn, de geboorteplaats van Benedictus XVI. Verder ligt Traunstein op een steenworp afstand. Hier volgde de emeritus paus zijn seminarie opleiding. Ook München en het reeds genoemde Salzburg zorgen voor een enerverende dagtrip.

Deelnemers hebben een eigen kamer voorzien van douche en toilet. Verblijf is inclusief ontbijt en avondeten. Vervoer naar de bestemming is op eigen gelegenheid. De kosten voor deze reis bedragen slechts € 495. Vanwege de zomerdrukte en de bijzondere locatie zijn er nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer P. Klaver, medeorganisator van de reis en medewerker van de Tiltenberg. Opgave graag per e-mail via post@tiltenberg.org met vermelding van adresgegevens en telefoonnummer.

info

(0252) 345 312
post@tiltenberg.org
www.tiltenberg.org

www.maria-eck.de

organisatieDe Tiltenberg
locatieMaria Eck
plaatsSiegsdorf (Duitsland)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl